perjantai 9. kesäkuuta 2017

Eerikkilä FBA 3.päivä

Viimeinen päivä. Pelaajat alkavat heräillä ihan omatoimisesti puoli kasilta ja aamukävelyltä aamupalalle. Yhdeksältä alkaa vaan jo Videopalaveri, joten huoneet tyhjennetään pikavauhtia. OHJE: Pakkaa helposti otettavaksi pelikamat...vaan miten käykään?
Tehokkaasti kämpät tyhjenevät ja kamat sullotaan Kassihuoneeseen. Valmentajat ovat tehneet hyvää työtä leikkauspöydän ääressä. Muutamasta klipistä pureskellaan kunnolla oppia, huumoria unohtamatta. Sitten siirrytään kyselyjen pariin. Toiminta ei kehity, jos ei tehdä kyselyjä. Onneksi aamupäivä on vielä viileä ja pilvinen, niin mieli ei tee vielä liikaa ulos kirmaamaan.
Päivällinen ja päivän peli ovat kyllä turhan lähekkäin, mutta näillä mennään. 

Tiukkaakin tiukempaa vääntöä Porin karhuja vastaan.

0-2 tappiosta aletaan nousta ja näitä läpyjä nähdään monta.

Jännätään loppuun asti. Lopputulos meille 5-4.



Tässä kohtaa palautetta niille vanhemmille, jotka pakkaavat lastensa reissukamat. Antakaa vastuu lapselle itselleen. Silloin hän tietää mitä on mukana!

Nimetkää tussilla kaikki vaatteet ja pyyhkeet ja lelut.

Tällaisella reissulla pelikamoille paras vaihtoehto lienee selkäreppu, johon mahtuu pelikengät, pelisortsit, MOLEMMAT pelipaidat, juomapullo, vaihtokalsarit ja sukat, sekä pyyhe. Säbäkassin kanssa on hankala liikkua ja vuorotellen kannetaan myös joukkuekamoja, jolloin käsiä täytyy olla vapaana. Koulureppu on ihan ok.

PALAUTE klo 16.00
Katseltiin ikäluokan tuloksia ja keskiarvoja. Jos Tiikerit haluavat nousta keskiarvotilastoissa verrattuna muihin, niin kuntoa (piip-testissä 9min tavoitteeksi), naruhyppyä, kärrynpyörää ja käsilläseisontaa ainakin kannattaa treenailla. Maalintekoa eri tavoin myös vapaa-aikana, kotipihalla, Parkin kentällä, Leafillä...
Oli siellä muutakin ja omat tulokset ja keskiarvot löytyvät myeerikkilä-sivuilta.

Vakavaa kuvaa ei tästä porukasta saa, joten tällä mennään. 

Tässä vielä vähän vapaamuotoisempi.


United-peli alkoi jälleen tunnustellen. Ensimmäinen erä päättyi 2-1 meille. Mutta sitten tuli jyrä ja United hoiteli tiikerit 14-3. Olivat ilmeisesti ajelleet ensimmäisen erän kakkosvaihteella ja pistivät nelosen silmään. Huilivuorossa olleetkin pistettiin vielä kentälle jakamaan tämä "huisi" kokemus.  
Palautteessa löydetiin positiivista. Osku jaksoi prässätä lannistumatta ja Virtasen rankkari upposi sisään ikimuistoisesti. Ja tappion jälkeen ei itketty murheen kyyneleitä, vaan naurettiin taas vedet silmissä ihan kaikelle. Tämä on joukkuepelin parhautta. YHDESSÄ HÄVITÄÄN, YHDESSÄ VOITETAAN. 

Suihku, päivällinen, kamat bussiin ja kohti kotia. Bussimatkalle sai kännykän ja netin. Voisi sanoa, että moni hauska juttu olisi jäänyt kokematta ja sanomatta, jos kännykät olisivat olleet leirillä käytössä. 

Huoltajalle tämä oli hieno kokemus. Iloa ja energiaa pursuava joukkue täynnä omanlaisia persooniaan, joita yhdistää rakkaus urheiluun.  Ikävä ei ehdi tulla kellekään, kun ensi viikko on jo täynnä treeniä, palaveriä ja futista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.